9600 Sárvár,
Rákóczi u. 5.
Bemutatkozás

   Felgyorsult világunkban, ahol a mindennapi élet alapját képezik a számítógépek, a technikai vívmányok, a televízióktól kezdve a legmodernebb tableteken át a telefonokig, az ember nem is gondolná, hogy szeme egészsége megannyi veszélynek van kitéve. Folyamatos koncentrálás, igénybevétel, megerőltetés, , mind mind hozzájárulnak látásunk romlásához. 
Magyarországon a lakosság közel felének, mindemellett minden ötödik gyermeknek szüksége van szemüvegre, vagy kontaktlencsére látása javításához.

 

Szemünk egészsége, látásunk javítása nem elhanyagolható tényező, és hozzájárul hétköznapi komfortérzetünk megteremtéséhez. Legyen szó akár szemüvegről, kontaktlencséről, vagy a nap UV sugaraival szemben védelmet nyújtó napszemüvegről.

 

Ebben segít önnek a SOMOS OPTIKA. Első szaküzletünket 1989-ben nyitottuk meg Sárváron, melyet azóta 6 további üzlettel és egy szemészeti magánrendeléssel bővítettünk.

Vállalkozásunk fő profilja, hogy családias környezetben, szakmai hozzáértéssel rendelkező, professzionális szakemberek segítségével tudjuk kielégíteni a hozzánk ellátogatók igényeit. 

Üzleteinkben a látásvizsgálattól a szemüveg kézhezvételéig végigkísérjük vásárlóinkat. Preventív jelleggel ajánljuk éves szemvizsgálatunkat, lehetőség van szemüveg készíttetésre, javíttatására is. Kiváló minőségű kontaktlencséink hozzájárulnak látása élesítéséhez anélkül, hogy ez kényelmetlenséget okozna. Mindemellett a legújabb trendeknek megfelelő napszemüveg kollekciónk széles választéka várja a betérőket.

 

Szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Látogasson el optikánkba, és tapasztalja meg, hogy az egészséges, éles látás új távlatokat nyit a világra!

 


Megosztás
Somos Optika Kft. - Magyar