A szemüveglencsék alapanyagaiÉveken át az üveget tartották a legmegfelelőbb alapanyagnak a szemüveglencsék gyártásához. Annak ellenére, hogy nem könnyű anyag, megfelelően megmunkálható bármilyen korrekcióhoz, karcmentes és tisztaságát hosszú időn át megőrzi. Az üveg, épp úgy, mint bármely más alapanyag, színezhető és rétegezhető, így idomul bármilyen életvitelhez.

A szemüvegviselők elvárásai azonban egyre magasabbak lettek és érdeklődésük a könnyebb, vékonyabb és ezáltal kényelmesebb viseletet biztosító lencsék irányába fordult. Hogy a felmerült igényeknek eleget tegyen, a Hoya kifejlesztette a magas törésmutatójú műanyag lencsét. Jelenleg a Hoya mind üveg, mind műanyag lencsék fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.
 

Új kihívások


 

A magas törésmutatójú alapanyagoknak számos előnye van, így nem meglepő, hogy a Hoya termékösszetételében ezen alapanyagok széles választékát kínálja. Kiváló optikai tulajdonságaik mellett, mindegyik alapanyag könnyű, vékony és karcálló. 
 
Ezen túlmenően, a Hoya sikeresen tökéletesítette a már meglévő kiváló tulajdonságokat. Ez azt jelenti, hogy alapanyagaink kielégítik az egyre növekvő vásárlói igényeket. 
 
Divatos keretekkel, praktikus színezésekkel és a Hoya saját fejlesztőlaboratóriumaiban kifejlesztett befejező rétegekkel kombinálva, a Hoya alapanyagaiból készült lencsék a legjobb és legelegánsabb választásnak bizonyulnak.


 

A Hoya alapanyagainak választéka:


 

  Eyry 1.70, a Hoya páratlan tulajdonságokkal rendelkező, legvékonyabb alapanyaga
  Eynoa 1.67, valószínűleg a legvékonyabb 1.67 alapanyag
  Eyas 1.60, a Hoya prémium alapanyaga
  PNX 1.53, minőségi alapanyag azok számára, akiknek különösen fontos a biztonság
  CR 39 1.50, a standard műanyag alapanyag
 

 

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Somos Optika Kft. - Magyar