Multifokális (progresszív) lencsékA progresszív, vagy multifokális lencse minden távolságra éles látást biztosít. Az eltérő korrekciós szegmensek részben átfedésben vannak, ezzel küszöbölve ki a hirtelen váltások kényelmetlenségét.

Legújabb tervezési technológiák

Az elmúlt években a Hoya számos kutatást végzett, hogy multifokális lencséit tökéletesíthesse. A legújabb fejlesztések a lencse stabilitásának növelésére koncentrálnak, valamint arra, hogy az éles látás minden irányba biztosított legyen. A fényáteresztésen alapuló tervezésünk tökéletesen kiegyensúlyozott binokuláris látást modellez.
 
A progresszív tervezések legújabb generációjának kiváló példája a Hoyalux iD, melyet a viselők igényei alapján alakítottunk ki, hogy kövesse a szem természetes viselkedését. A Hoyalux iD kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra. Függetlenül attól, hogy Önnek milyen erősségű korrekcióra van szüksége a Hoya modern multifokális lencséi éles látást biztosítnak. Győződjön meg erről a saját szemével!

A Hoya multifokális lencséinek választéka:

 

Hoyalux iD:  a multifokális lencsék legújabb generációja, mely stabilitást és éles látást garantál. Bővebb információkat talál a termék saját oldalán.

  Hoyalux Summit Pro :  a multifokális lencse, mely természetes módon korrigálja a távoli és közeli váltásokat. Bővebb információkat talál a termék saját oldalán.
  Hoyalux Summit CD :  amikor a divat igazán fontos. Ezt a típusú multifokális lencsét kifejezetten a kis, modern keretekhez tervezték. Ez a lencse minden távolságra éles látást biztosít.
  Hoyalux Wide :  multifokális lencse extraszéles olvasórésszel.
  Hoyalux GP :  A Hoya standard multifokális lencséje

 

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Somos Optika Kft. - Magyar