Progresszív lencsékEgyéni kívánalmaknak megfelelő progresszív lencsék

Ismerősen hangzik? A betűk elmosódnak, különösen, ha rossz a megvilágítás. Hogy jól lássa, amit olvas, egyre távolabb kell tartania a szöveget a szemétől.

A jelenség neve presbyópia, mely 40 éves kor körül jelentkezik mindenkinél. A presbyópia oka, hogy a szemlencse veszít rugalmasságából, ez azt jelenti, hogy a sugárizmokat jobban kell erőltetni a fókuszáláshoz, és ez nagyon fárasztja a szemet, valamint gyakran fejfájást is okoz.


Önnek azonban ebbe nem kell beletörődnie. A Hoya legmodernebb progresszív lencséi ötvözik a legfejlettebb technológiát és a viselési komfortot, valamint mindenkor optimális korrekciót biztosít. A Hoya progresszív lencse visszaadja Önnek a fókuszált látás élményét.


Legújabb tervezési technológiák


Az elmúlt években a Hoya számos kutatást végzett, hogy multifokális lencséit tökéletesíthesse. A legújabb fejlesztések a lencse stabilitásának növelésére koncentrálnak, valamint arra, hogy az éles látás minden irányba biztosított legyen. A fényáteresztésen alapuló tervezésünk tökéletesen kiegyensúlyozott binokuláris látást modellez.
 
A progresszív tervezések legújabb generációjának kiváló példája a Hoyalux iD, melyet a viselők igényei alapján alakítottunk ki, hogy kövesse a szem természetes viselkedését. A Hoyalux iD kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra. Függetlenül attól, hogy Önnek milyen erősségű korrekcióra van szüksége a Hoya modern multifokális lencséi éles látást biztosítnak. Győződjön meg erről a saját szemével!

A Hoyalux iD lencse nyújtotta előnyöket több, mint 1 millió ember élvezi a világon nap mint nap.


A Hoya multifokális lencséinek választéka:


Hoyalux iD progresszív lencsecsalád: a multifokális lencsék legújabb generációja, mely stabilitást és éles látást garantál.
Hoyalux Summit Pro TrueForm: a multifokális lencse, mely természetes módon korrigálja a távoli és közeli váltásokat.
Hoyalux Summit CD TrueForm: amikor a divat igazán fontos. Ezt a típusú multifokális lencsét kifejezetten a kis, modern keretekhez tervezték.
Amplitude TrueForm: A Hoya standard multifokális lencséje

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Somos Optika Kft. - Magyar