Munkaszemüveg lencsékA Hoya beltéri szemüveglencséket a legújabb ergonómiai megoldásoknak megfelelően tervezték irodai munkához, illetve egyéb beltéri munkavégzéshez. Ezen kívül minden olyan (professzionális) tevékenységhez is illenek, amely éles látást igényel közeli és különböző közbenső távolságokra egyaránt.
A beltéri lencsék extra támogatást nyújtanak Önnek, és kényelmes, nyugodt látást biztosítanak.

A Hoya beltéri szemüveglencséinek kínálata:

 

  Hoyalux iD WorkStyle: A Hoyalux iD WorkStyle a legszélesebb látómezőt biztosító, legegyedibb tervezésű beltéri szemüveglencse a FreeForm csiszolási technológiának köszönhetően. Nyugodt, éles látást biztosít közelre és középtávolságra, továbbá maximális komfortot nyújt Önnek, bármeddig is tartson a munkanap.
  Hoyalux Tact: A Hoyalux Tact szemüveglencse kiválóan alkalmas irodai munkához, így Ön megeröltetés nélkül váltogathatja tekintetét a különböző beltéri távolságok között.
  Lecture: A Lecture szemüveglencse az extraszéles olvasórésznek és mélységélességnek köszönhetően, megfelelő választás a számítógépes munkákhoz.
  Addpower 60: A Hoya Addpower 60 szemüveglencséje jobb mélységérzékelést és szélesebb látómezőt biztosít, mint a hagyományos olvasószemüveg-lencsék.
Ennek köszönhetően ideális megoldást jelent, ha Ön rendszeresen és sokat olvas szabadidejében vagy munkája során.

Hoya beltéri szemüveglencsék előnyei
  • Tökéletes ergonómiai megoldás munkakörnyezetben.
  • Nyugodt, éles látás közelre és középtávolságra.
  • Fókuszálás és újrafókuszálás megerőltetés nélkül.

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Somos Optika Kft. - Magyar